29.11.2018 RVB wellness & beauty 12v!
17.08.2010 Kestopigmentoinnilla säästät aikaa ja vaivaa
03.12.2008 Uudenlainen kauneuskonsepti nyt Suomessa!
03.12.2008 Meikki-illat ryhmille

03.04.2007 Mikko Leppilampi vieraana
31.01.2007 Karita Tuomola avajaisissa!



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29.11.2018
RVB wellness & beauty 12v!
pe 7.12 klo 10-18:00
la 8.12 klo 10-14:00


17.08.2010

Huoliteltuna tilanteesta toiseen kestopigmentoinnin avulla

Kulmat ja silmänrajaukset kestopigmentoinnilla


Huulten rajaus kestopigmentoinnilla


Kestopigmentointi on kulmakarvojen sekä ripsi- ja huulirajojen pitkäkestoista korostamista. Menetelmät ja värit kehittyvät jatkuvasti ja toimenpide tuskin tuntuu. Teetä kestopigmentointi ammattilaisella. Saat huoletonta kauneutta turvallisesti vuosien ajaksi.


"Kestopigmentointi on vaivaton tapa pysyä huoliteltuna kaikissa tilanteissa. Se säästää aamuista meikkausaikaa ja kestää jopa vuosia. Otin ensimmäiset kestopigmentoinnit vuosia sitten ja vahvistan ne parin vuoden välein. Näin minun ei tarvise meikata herkkiä silmiäni, ja korostukset pysyvät paikallaan myös saunoessa ja uimahallissa."

Liisa Joensuu

toimittaja


03.12.2008
RVB lanseeraa Suomeen uudenlaisen kauneuskonseptin

Lanseeraamme Suomessa ensimmäisenä maailmassa italialaisen RVB:n uuden, perinpohjaisemman tavan palvella asiakasta kauneudenhoitoalalla.

Konseptin ydin on lanseerata personal trainer -ajattelu kauneudenhoitoon. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kosmetologin on tunnettava asiakkaansa tausta ja nykyinen tilanne sekä tiedettävä ne tavoitteet, joihin asiakas kauneushoitolakäynneillään pyrkii. Näin pystytään suunnittelemaan tarkoituksenmukainen kauneusohjelma, jossa korostetaan kotihoidon ja hoitojen jatkuvuutta. Hoitojen ajankohdat suunnitellaan etukäteen joko muutaman kuukauden tai jopa vuoden mittaisille ajanjaksoille.

RVB- tuotteiden ja hoitojen teho perustuu jatkuvaan tutkimustyöhön ja viimeisimpään teknologiaan, joiden avulla halutaan varmistaa tuotteiden turvallisuus ja ehdoton tehokkuus. Sarjan tavoitteena on tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja kaikenkattava kotihoitotuotesarja.

Lisätietoja:

Konseptin Turun kauneuskeskus
RVB Wellness&Beauty, Katja Karlsson
Puh. (02) 2510 343
katja.karlsson@rvbturku.fi

03.12.2008
Meikki-illat ryhmille

Suositut meikki-illat jatkuvat! Kerää 8-12 hengen ryhmä ja varaa ryhmällesi mukava ilta kauneuden parissa. Meikkaamme jokaisen osallistujan ja annamme henkilökohtaisia meikkausvinkkejä. Tarjoamme cocktailherkkuja ja juhlajuomaa - Tämä ilta saa kenet tahansa juhlatuulelle!

Tiedustelut ja varaukset, Katja Karlsson (02) 2510 343



03.4.2007
Mikko Leppilampi RVB Wellness & Beautyn vieraana

RVB Wellness & Beauty osallistui Suomen nuorkauppakamareiden vuosikokoukseen Turussa 20.4.2007. Kylpylähotelli Caribiassa sijaitsevalla osastollamme esiteltiin RVB:n tuotteita ja hoitomuotoja. Vieraanamme esiintynyt Mikko Leppilampi kertoi myös kokemuksistaan RVB Be Man –miestensarjan tuotteiden käytöstä.



31.1.2007
Karita Tuomola RVB Wellness & Beautyn avajaisissa!

Kutsuvierasavajaisiin 31.1.2007 saapui itsekin RVB -tuotteita käyttävä Karita Tuomola. Kutsuvieraamme tutustuivat uusien tilojen ja hoitomuotojen lisäksi Karitaan ja hänen mukanaan tuomiin viimeisimpiin kauneuden tuulahduksiin. Meikkitaiteilija Lalli Savolainen kertoi myös meikkauksen viimeisimmistä trendeistä ja antoi käytännön vinkkejä.

Avajaisissa esiteltiin mm. Thay Therapy vartalohoitoa sekä Oro - Uudistunut iho 28 päivässä uutuushoitomuotoja.



31.1.2007
Uutta myös vartalosokerointi!
Ihana uusi tapa poistaa ihokarvoja! BODY SUGAR - Vartalosokerointi
Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Hoidon jälkeen: Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia. Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä. Kosteuta ja kuori ihoa säännöllisesti, näin estätä tehokkaasti sisään kasvaneet karvat. Makein karvanpoistotapa!
- Sokeri on 100 % luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Eikä sitä ole testattu eläimiin.
- Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa
- Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
- Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
- Sokerointi on hygieenistä.
- Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.


Takaisin ylös



15.12. 2006
Avoimien ovien päivä
Uusi kauneuden ja hyvinvoinnin keskus avattu Turussa! Avoimien ovien päivää vietettiin 15.12. klo 10-18.



15.12. 2006
RVB Thay Spa Turussa!
RVB Thay Therapy on täydellinen hoitokokonaisuus keholle ja mielelle. Luonteenomaista kaikille linjan tuotteille on voimakkaat aktiiviset vaikuttaja-aineet, suuret vaikuttaja-ainepitoisuudet, laadukkaat eteeriset öljyt, täsmälliset keskitetyt hoitotoiminnat ja hoitojen sekä tuotteiden todistettu toimivuus.
Alkuperältään klassinen tiibetiläinen hoitomuoto ja Thay- Therapy around you on siitä tieteellisesti uudistettu hoitokokonaisuus.
Thay filosofia sisältää viisi energiaa ja elementtiä. Tuli - vesi - maa - ilma - "eetteri" atmosfääri ilmatila, joiden tulee elää täydellisessä harmoniassa.

Takaisin ylös